Shiatsupraktijk Delft

Shiatsupraktijk Delft

Voor Shiatsupraktijk Delft is een onderscheidende en herkenbare huisstijl bedacht. Met zwart-wit fotografie en rode vensters met de kenmerkende stip wordt op een moderne manier een knipoog gemaakt naar Japanse stijl. De website laat herkenbare alledaagse situaties zien waarin een gevoel van welzijn belangrijk is. De site is opgebouwd als zogenaamde onepager; vooral geschikt voor weergave op mobiel en tablet:

Shiatsu is een vorm van manuele therapie welke zijn wortels heeft in de eeuwenoude oosterse geneeskunde. Met handen en vingers wordt op lijnen en punten van het lichaam druk uitgeoefend. Vaak worden ook zachte strekkingen en mobilisaties van de gewrichten uitgevoerd.

Pitch: Bron

Pitch: Bron

Puur Publishers: de Consumentenbond

Puur Publishers: de Consumentenbond