Veiligheidsregio Utrecht

Veiligheidsregio Utrecht

Sinds 2013 verzorgt Zin grafisch ontwerp als vaste leverancier van Veiligheidsregio Utrecht diverse huisstijl- en communicatiemiddelen als jaarverslagen, infographics, interne communicatiemiddelen voor VRU en campagnemiddelen voor VRU/Brandweer:

VRU-jaarverslagen

Het is een leuke uitdaging om, binnen de huisstijlrichtlijnen, op zoek te gaan naar middelen en stijlen die houvast én een aantrekkelijke vorm bieden! Hoe hanteer je het kleurenpalet zonder dat het 'schreeuwt', hoe maak je informatie inzichtelijker en aantrekkelijker? Welke stijl van infographics past bij de organisatie en spreekt een grote doelgroep aan?

VRU-brandpreventiecampagne.jpg
Lagas tandartsen

Lagas tandartsen

e-Traction corporate middelen

e-Traction corporate middelen