In willekeurige volgorde: oplossingsgericht, Brabander, efficiënt, pragmatisch, hardloper, pietje precies, houdt van geel, optimist, kok, beelddenker, doorzetter, stadsmens

In willekeurige volgorde: oplossingsgericht, Brabander, efficiënt, pragmatisch, hardloper, pietje precies, houdt van geel, optimist, kok, beelddenker, doorzetter, stadsmens

concept en strategie

Zin grafisch ontwerp is een klein, maar slagvaardig ontwerpbureau dat sterk is in creatieve en strategische oplossingen. Persoonlijk en fris, met een pragmatische aanpak en kritisch waar nodig. Eigenaar en ontwerper Lian van Meulenbroek werkt inmiddels ruim tien jaar als zelfstandige en heeft dáárvoor als art director en senior ontwerper bij diverse bureaus ervaring opgedaan in branding en corporate identity.

Er wordt ontworpen vanuit de inhoud; we starten altijd graag met de vraag waarom? in plaats van hoe? Natuurlijk wordt het mooi, maar dat is niet een eerste uitgangspunt! Design wordt ingezet voor een passende, aansprekende en functionele identiteit.

Zin grafisch ontwerp werkt op vaste basis samen met drukkers, redacteuren, webbouwers, fotografen en communicatieprofessionals. Zin hecht veel waarde aan duurzaamheid en is bewust van de impact die ontwerpen op het milieu kan hebben. Hier wordt rekening mee gehouden bij inkoop, ontwerpproces en werkomgeving.

TARIEVEN

Er wordt gewerkt met marktconforme uurtarieven:
€95 voor advies & art direction en €80 voor ontwerp, vormgeving en opmaak.

opdrachtgevers

Azivo apotheken, Den Haag e.o.
Beroepsopleiding Iokai Shiatsu, Amsterdam
Stichting Cliënt & Kwaliteit, Utrecht
Damiaanschool, Zeist
e-Traction, Apeldoorn
EBA (European Blood Alliance), Amsterdam
GroenLinks, Landelijk bureau
Helder Werk, Delft
Ketchum, Amsterdam
Lagas tandartsen, Veenendaal
Nimeto creatieve vakopleiding, Utrecht
Puur Publishers: de Consumentenbond
Sociaal Juridisch Loket, Doorn
Uitgeverij Malmberg via Fundamentaal
VeiligheidsRegio Utrecht
Wake Up international
e.a.